Hvem står bag Easy-B2B?

Mit navn er Jan Thomsen og jeg er revisor i Tyskland. Jeg hjælper danske virksomheder med virksomhedsstif­tel­se i Tyskland. Mit kontor ligger lige ved den dansk-tyske grænse; i Handewitt. Jeg er en af­slap­pet fyr og er fan af den skandinaviske stil med fladt hierarki og respekt hvorpå man behandler hinanden.

Hvad laver jeg...

Jeg beskæftiger mig primært med skattemæssige spørgsmål og hjælper med virksomhedsstiftelse i Tyskland. Jeg hjælper med at manøvrere rundt i den bureaukratiske, tyske jungle og gør danske virksomheder opmærksom på de typiske fejl, man gør i Tyskland – og viser hvordan disse kan undgås.

Mit daglige arbejde består af:

  • etableringsrådgivning
  • virksomhedsstiftelse
  • indregistrering hos de tyske myndigheder (skat, kommune, sygeforsikringer…)
  • momsnummer, toldnummer, skattenummer
  • bogholderi og regnskab
  • skatteerklæringer
  • medarbejder og løn
  • budgetplan og økonomi
  • hjælper med dansk/tyske bogføringssystemer
  • kontakt og korrespondance med de tyske myndigheder
Hvad laver jeg

Hvorfor Easy-B2B?

Ganske enkelt…  Temaet ang. skat og tyske handelsregler er meget vigtige og skal nøje overvejes og forstås. Et andet interessant spørgsmål for iværksættere, der ønsker at etablere sig i Tyskland, er hvordan finder jeg de tyske kunder, hvordan gør jeg opmærksom på mig og mine ydelser, hvem kender den rette kontaktperson, der kan åbne dørene for mig på det tyske marked.

Jeg har tænkt over, hvordan man kan sammenføre tyske og danske virksomheder og overvinde sproglige og kulturelle forskelle. Dybest set tror jeg, at enhver iværksætter er åben overfor nye og gode kontakter med det formål, at styrke virksomheden og erhverve ny viden. Derfor etablerede jeg Easy-B2B…

Dette er vigtigt for mig…

Jeg tror på at nøglen til egen succes, er at hjælpe andre til succes. Hvis jeg kan hjælpe dig med at finde de ønskede kontaktpersoner, stifte eller optimere din virksomhed; så har du måske også lyst til at samar­bejde med mig som revisor! Jeg prøver at skabe en win-win situation for alle parter og der kommer ingen store om­kost­nin­ger up-front uden at vide, om det er det rigtige.

Du kan selvfølgelig også gøre brug af Easy-B2Bs ydelser; selvom du allerede har en anden revisor tilknyttet…

Hvem står bag Andresen Marketing?

Mit navn er Wicki Andresen og jeg er uddannet korrespondent i engelsk, tysk og fransk, har en uddannelse i Online Marketing fra Bigum&Co. samt grafisk erfaring i InDesign & Photoshop.

Jeg beskæftiger mig med udarbejdelse og udvikling af følgende opgaver indenfor marketing og kommunikation:

✔ indhold til posts på Sociale Medier
✔ Content Marketing til trykt materiale og på WEB
✔ layout og tekst til tekniske produktblade, brochurer, flyers, casestories og nyhedsbreve
✔ oversættelser til engelsk og tysk samt korrekturlæsning
✔ diverse marketing- og kommunikationsopgaver

Mit samarbejde med Easy-B2B indebærer, at jeg er ansvarlig for dialogen med de danske virksomheder ved tvivlsspørgsmål ang. processen i forhold til det grænseoverskridende samarbejde. Derudover er jeg ansvarlig for oversættelse af besvarelserne i spørgeskemaet til tysk; før det sendes til Easy-B2B – og jeg hjælper danske virksomheder med opgaver indenfor marketing & kommunikation.

Kontakt Andresen Marketing