Succes på det tyske marked

Du har et produkt eller en serviceydelse, som ikke kun har gode chancer for succes på det danske marked, men også på det tyske? Du vil gerne skabe opmærksomhed omkring dig og din forretning? Du har udfordringer i.f.t. at finde den rette samarbejdspartner på den tyske side af grænsen?

Via Easy-B2B og vort store handelsnetværk har du mulighed for at præsentere dig og din forretning overfor et stort team af erfarne forretningsfolk, som hjælper med at finde den rette samarbejdspartner til dit projekt.

Det skal du vide...

Én af de største udfordringer er sprogbarriere og kulturforskelle. For at simplificere dette, arbejder vi med et spørgeskema, som omhandler de vigtigste og meste relevante spørgsmål som idé og grundlag for at sætte en søgning efter den rette samarbejdspartner i gang. Vi lægger stor vægt på grundig forberedelse – dette øger chancerne for at finde den passende partner; og kvaliteten af forespørgsler forbliver dermed høj.

Vi ønsker kun at ”invitere” seriøse henvendelser ind i vort netværk – det er derfor vi laver en kvalitetssikring i form af spørgeskemaet. Spørgeskemaet skal besvares grundigt og detaljeret for at maksimere chancerne for succes.

TÆNK OVER DIT BUDSKAB...

Det er muligt, at medlemmerne i vort netværk/andre iværksættere ikke umiddelbart forstår, hvordan du forestiller dig et samarbejde på tværs af grænsen. Når du besvarer spørgeskemaet, bedes du ha’ de kulturelle forskelle for øje, tænke over hvad du selv har brug for at forstå; om hvad en anden iværksætter gør og hvad han værdsætter. Sæt dig selv i en anden iværksætters sted og spørg dig selv om, hvilke oplysninger du ville ha’ brug for, så du kunne hjælpe en anden iværksætter?

Er du usikker på hvordan du bedst muligt besvarer spørgsmålene? Har du brug for hjælp til oversættelse? Så kontakt os og vi hjælper dig videre i processen…